Posted by admin
15.12.2018

Aktuality

Podzim 19 – poslední víkend v září i říjnu tradiční zvěřinové hody – nezapomeňte si objednat stůl

v listopadu dva víkendy hody husí – opět pouze z čerstvých hus, opět s VIP posezením 4-chodové menu můžete konzumovat až 4 hodiny, počet menu omezen na 20 v poledne a 20 od 16 či 17 hod, krásná příležitost posedět si se svými nejbližšími či na setkání přátel po delší době.

…………………………………………………………

červenec – o nové posezení na terase je zájem, pokud chcete sedět venku, hlašte ve svých rezervacích raději předem:-)

 

………………………………………………………….

červen 19 – hotovo po výměně podlah, nové krásné postele, nábytek a zrcadla do všech pokojů, máme radost, že oceňujete, že je to na míru od místních truhlářů z masivu -úplně jiná energie než z IKEA či ASKO . Chceme pro Vás to nejlepší.

————————————————-

Marie absolovovala v dubnu 19 barmanský kurz včetně sabrage. A baristické setkání středních škol v Poličce.

……………………………………………………………

Čas letí jako bláznivý … Jsme na Kačence 10 krásných let. K výročí jsme si nadělili novou chatu Valinku na pronájem, ochutnejte luxus, na který si při budování stále zvykáme :-) Také pokojíky zaslouží nový kabát, na zimní sezonu chystáme výměnu podlah, ve všech pokojích bude místo koberců plovoucí podlaha. Chystáme i postupnou výměnu postelí včetně madrací, dvoulůžkové pokoje už mají nové manželské od kvalitního českého výrobce. Všechny pokoje jsou nově vymalované.  Děkujeme, že jste s námi. Naše Kačenka brzy oslaví své 100- leté narozeniny, kdyby tak mohla vyprávět …

—————————————————–

Husí hody 2018 – děkujeme za skvělé ohlasy a co jsme měli?  Především unikátně husy chlazené a byl to opravdu rozdíl!!!!!!

Těšíme se zase za rok, nebo i dříve :-) husí hody 18

Menu husy

Předkrm:

Minutkový gulášek podávaný v domácím mini chlebíčku, čerstvý křen a salát z čerstvé červené řepy s mrkví

Polévka:

Staročeský zadělávaný kaldoun s celestýnkými nudlemi a restovanou zeleninou

Hlavní chod:

Pomalu pečená  čerstvá 1/4 husičky na jablkách,  s variací  3 domácích knedlíků, houskový tentokrát nenajdete,

červené zelí dušené na víně a švestkových povidlech, domácí kysané zelí

Dezert

Sypaný jablečno-makový koláč s tvarohem a švestkovým dipem s ořechy, mandlemi a sušeným ovocem, linecké jablíčko

……………………………………………………………….

Na léto 19 chystáme nové venkovní posezení, trampolína s klouzačku s houpačkami zůstanou :-)

………………………………………………………………..

Dcera Marie je ve druhém ročníku hotelové školy v Chrudimi. Má za sebou již dvakrát praxi v hotelu PUPP Karlovy Vary. Konečně budeme mít v podniku studovaného odborníka, který nás naučí novým kouskům :-)

—————————————————-

 

Máme nové tepelné čerpadlo!

Rozhodli jsme se pro ekologické moderní vytápění a ohřev vody, věříme, že tím zvýšíme Váš konfort a zároveň ochráníme přírodu.

——————————————————

V roce 2013 jsme jako jedna z prvních restaurací v České republice obdrželi Certifikát kvality služeb v cestovním ruchu od Ministerstva pro místní rozvoj! Děkujeme, že nám svými podněty dáváte možnost zlepšovat náš provoz. Spokojený zákazník je náš dlouhodobý cíl, proto jsme vděční za jakoukoliv připomínku či nápad – můžete napsat do knihy hostů, umístěné v restauraci. Zároveň děkujeme za  recenze ve vyhledávačích a rezervačních systémech. Certifikát jsme se z časových důvodů rozhodli neobhajovat, není tedy již platný, ale zásady zůstávají,  ČSKS držíme palce při zlepšování cestovního ruchu v naší zemi a děkujeme, že jsme se mohli podívat na své podnikání z jiného úhlu.

 

Comments are closed.